Hoe kan ik notities vastleggen?

Laatst bijgewerkt do, 6 jun. 2019 10:25

Ga naar Ledenadministratie > Leden.

U kiest het lid waar u een notitie voor wilt vastleggen en opent het liddossier.

In het ledendossier vindt u het tabblad notities. U heeft nu de keuze om een publieke- of een persoonlijke notitie vast te leggen door op de knop "nieuw" te klikken.

Als u een publieke notitie aanmaakt is dit voor iedereen zichtbaar welke toegang heeft tot LEA en tot dit lid. Als u een persoonlijke notitie vastlegt is dit alleen zichtbaar voor degene die deze notitie heeft ingegeven.